Skip to main content
NL
Pro League

Pro League en EA Sports FC stellen nieuwe FC25 in primeur voor aan spelers

Topschutter Daan Heymans, Mike Penders en andere Jupiler Pro League-sterren testen in primeur de gloednieuwe game EA SPORTS FC25. De Pro League en EA SPORTS stelden het populaire voetbalspel maandagavond voor in Diegem. Ook Lorin Parys nam de console op tijdens een amicaal toernooi in de kantoren van de Pro League.

Op vrijdag 27 september brengt EA SPORTS de nieuwste editie van zijn razendpopulaire voetbalgame uit op de Belgische markt. De lancering van FC25 behoort tot de hoogst geanticipeerde releases van het gamejaar, vooral onder onze jonge voetbalfans. In de Benelux is EA SPORTS FC nog altijd de best verkochte sportgame.

Maar ook de spelers zelf zijn altijd heel benieuwd, in het bijzonder naar hun eigen rating. Behalve Heymans en Mike Penders kwamen ook Jelle Bataille, William Balikwisha, Thibaud Verlinden, Ragnar Oratmangoen, Gyrano Kerk, D’Margio Wright-Phillips, Luca Oyen en Hamza Mendyl die in primeur ontdekken. Samen met bekende gamers, andere genodigden en onze eigen Lorin Parys namen zij deel aan een klein FC25-toernooitje om zo nieuwe features te ontdekken.

Want ook dit jaar introduceerde EA sports nieuwigheden die de fans zullen bekoren. Aanwezigen maakten onder meer kennis met de modus ‘Rush’, een snelle 5-a-side spelvorm waarin je het samen met vrienden opneemt tegen anderen. 

Eind deze week, op vrijdag 27 september, komt de game in België officieel uit. EA FC25 zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X/S serie, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De game is nu wel al beschikbaar voor Pre-order via deze link!  

*Ultimate Edition is niet beschikbaar in België