Skip to main content
NL
Lotto Super League

Raadpleeg de kalender en het uitzendschema van de Lotto Super League

De exacte speelmomenten van de Lotto Super League liggen vast tot aan de winterstop (15 december 2024 tot 17 januari 2025). Op dinsdag 10 december volgt een kalenderupdate tot het einde van de reguliere competitie. De Lotto Super League ging vorig weekend van start.

Omwille van de Champions League-kwalificatiematch van landskampioen RSC Anderlecht op woensdag 4 september, moest de topper tussen RSCA en Club YLA van speeldag 2 komend weekend uitgesteld worden. De kalendercommissie plande de inhaalmatch op 1 oktober in om 20u00.

In samenspraak met rechtenhouder DAZN werden ook alle livewedstrijden tot en met speeldag 12 vastgelegd. We streven een eerlijke balans na tussen alle Lotto Super League-teams, zodat elke club even vaak in beeld wordt gebracht. De live match in de Lotto Super League wordt altijd op zaterdag om 13u30 afgewerkt.

  

De play-offs starten op 11 april 2025. Daarvan maken we de kalender bekend op 3 april 2025. Uiterlijk op zaterdag 17 mei 2025 weten we of RSC Anderlecht zichzelf voor de achtste keer op rij opvolgt.