Skip to main content
NL
Jupiler Pro League

Kalender Jupiler Pro League ligt vast tot eind december

De kalender van de Jupiler Pro League is maandagavond door de kalendercommissie vastgelegd tot en met speeldag 20. Ook de inhaalmatchen van speeldag 5 zijn bekend. De volgende kalenderupdate is op 10 december.

Omwille van het Europees succes van RSC Anderlecht en Cercle Brugge verplaatste de kalendermanager twee duels van speeldag 5. Die worden in september midweeks ingehaald. Voor het overige zijn alle resterende Jupiler Pro League-duels ingepland in het weekend.

In totaal zijn er dit seizoen liefst acht Super Sundays, waarvan we er intussen al twee achter de rug hebben. Uitkijken doen we nu vooral naar speeldag 12, wanneer Club Brugge - RSC Anderlecht, KAA Gent - KRC Genk, Royal Antwerp FC en Standard de Liège op het programma staan. 

Op dinsdag 10 december maken we de kalender tot het einde van de reguliere competitie bekend. Die duurt tot en met zondag 16 maart 2025. Twee weken later beginnen de Champions' Play-offs (top 6), Europe Play-offs (nummers 7 t.e.m. 12) en de Relegation Play-offs (laatste 4). Uiterlijk op zondag 25 mei 2025 is de landskampioen bekend.